четвъртък, 15 ноември 2007 г.

Наръчник как да си хванете гадже според азиaтските сапунки


Автор:San4e/Heavenly Psycho Линк към оригинала: http://san4e.greatestjournal.com/16936.html
[Sep. 25th, 2007|11:47 am]
Мила моя, вие сте безнадеждно влюбена в някой японец, кореец или китаец? Чудите се как да го впечатлите, как да спечелите сърцето му? Не се чудете, а просто прочете следващите вариянти за действие.
Като за начало се запишете в някое японско училище, като предварително си набележите най-готиното момче във випуска ви. Гледайте непрекъснато да се изявявате като отявлен антисоциялен субект със силен, благороден и самоотвержен характер. Постарайте се да си навлечете омразата на готините мацки във училището и гледайте да станете обект на подигравка и унижение от тяхна страна пред очите на готиния пич. Ако той се окаже свестен може да реши да ви превърне в готина мацка с важната помощ на неговия най-добър, леко странен и съответно също така готин приятел. При лошо развитие на ситуацията пичът няма да ви забележи и вие напразно ще сте понесли унижението.
В такъв случай сменете училището. Изберете си някое баровско даскало, в което предварително сте проучили, че учат 4 богати пича, управляващи всички ученици по свои собствени правила. Гледайте да си изпречите на техния лидер, противопоставете му се открито и подскачйки му ударете круше. При добро стечение на обстоятелствата ще успеете да впечатлите не само него, но и готиния му риж приятел. В противен случай вероятно ще бъдете пребита, изключена и с разбито сърце.
При второто стечение на обстоятелствата отново сменете училището. Изберете си даскало, в което има отбор по гребане с готин пич в него. Запишете се в отбора и непрекъснато се изявявайте като силна, благородна и самоотверена личност. При добро стечение на обстоятелствата ще впечатлите момчето от отбора, при лошо ще сте тренирала цяла година напразно гребане. Ноооо, не се отказвайте!!! Сменете училището!!!
Запишете се в мъжки колеж, набележете най-готиното емо във випуска, направете се на момче и се настанете в стаята му. Правете се на негов най-добър приятел и при добро стечение на обстоятелствата ще успеете да спечелите не само неговото сърце, но и любовта на неговия риж и дългонос другар. При лошо ще сте се правила цяла година на момче, ще сте носила пристягащ бюста корсет, ще сте делила баня със същество от противоположния пол и накрая ще бъдете изключена от мъжкия колеж, поради факта, че просто не сте момче. Но, в никакъв случай не се отчайвайте. Има още много вариянти!!! Сменете училището!!!
Изберете си училище с готин тип във випуска, който отново има емо наклонности и иска да стане лекар. Симулирайте, че сте болна от тежка и неизлечима болест пред него. Непрекъснато се показвайте като силна, благородна и самоотвержена личност. Състоянието ви непрекъснато трябва да се влошава, влезте в болница. При добро стечение на обстоятелствата пичът ще се влюби във вас, ще стане лекар, ще открие лек за симулираната болест и ще се вземете. При лошо - мила моя, ще е наложи да симулирате смърт.
Сменете училището. Открийте даскалото, в което е записан да учи сина на боса на мафията. Бъдете мила с него, подарете му моливче, усмихвайте му се. Ако това не помогне се пробвайте с нисичкия му телохранител с почти бръсната глава. Може в краен случай да се пробвате и с женствения приятел на мафийотския син, но този вариянт не е за препоръчване, за вас все пак още има надежда.
Потърсете ново училище с готин тип във випуска. Отидете с баща си при врачка, която трябва да ви даде праскова, която вие трябва да изядете едновременно в пътуващ влак по време на земетресение. Ако успеете да направите всичко това, най-вероятно с баща си ще си смените телата. Странното ви поведение при добро стечение на обстоятелствата ще накара готиния тип да хлътне по вас. При лошо - вие ще бъдете заклеймена като луда и ще бъдете принудена да живеете до края на дните си като 40 годишен японец. Ако това не се случи, чисто и просто съберете още малко сили и продължете нататък. Сменете държава и съответно училището. Сватосайте майка си с бащата на най-готиния пич във випуска. Натъкмете така нещата, че да се направите, че давате любовно писмо на другия готин тип във випуска, но в действителност връчете писмото на бъдещия си брат. При добро стечение на обстоятелствата с брат ви ще се вземете, при лошо - ще трябва да смените държавата.
Отново се върнете в даскало. Този път плана за действие е такъв. Намерете си училище, в което готиният тип е мрачен, антисоциален субект със склонност към насилие. Внушете на две момчета да снимат под полата ви, като съобразите момчето да е наблизо. При добро стечение на обстоятелствата пичът ще ви спаси, но преди това ще се опита да ви удуши. При лошо стечение на обстоятелствата ще има снимка на бельото ви в коридорите на даскалото. Но нищо, не се отчайвайте. Така и така вече завършвате, но все пак може да смените училището.
Станете прислужница в кралския дворец. Непрекъснато се показвайте като силна, благородна и самоотвержена личност пред по-готиния принц. При добро стечение на обстоятелствата той ще се пребори с всички дворцови интриги и след години вие ще се вземете. При лошо - ще бъдети уволнена.
Нищо!!! Станете стюардеса. Набележете си най-готиния емо механик на летището. Непрекъснато се показвайте като силна, благородна и самоотвержена личност пред него. При добро стечение на обстоятелствата вие двамата ще се вземете и то не къде, а на някой хавайски плаж. При лошо - ще сте работили известно време като стюардеса, което не е чак толкова зле, ако разбира се нямате страх от летене.
Продължете натам. Отидете в Ikebokuru West Gate Park, издирете тамошния сериен убиец, внушете му да ви убие и тъкмо, когато ви посегне, се втурнете към високия, мургав, дългокос тип с шапка. Ако той не ви обърне внимание, може да се насочите към неговия мълчалив приятел, който рисува мъртви жени. В този вариянт, при лошо стечение на обстоятелствата обаче има голям риск да бъдете убита.
И ако приемем, че вие сте успели да направите всички тези превъплъщения без да се побъркате, фалирате, бъдете убита или да влезете в затвора, например, и все пак не сте успели да си хванете гадже за вас остават още два-три вариянта.
Първо, отново си сменете пола, влезте в Д-бойс и се дръжте мило с Араки. Той принципно пуска на всичко мъжко. Ако не ви пусне все пак, пробвайте да влезете в някоя бойбанда. Всяка бойбанда има нужда от момиче, защо това да не сте вие?
Ако не успеете и така да съблазните някой, мила моя, съветвам ви да скочите от някой мост. Туко виж най-после паднете върху истинската си любов, която няма да е необходимо да манипулирате, за да ви обича.

Няма коментари: